Teknik dyersh Tirane 21 dhjetori

Puna e teknikut te dyerve në lagjen 21 Dhjetor të Tiranës është një aktivitet thelbësor për të garantuar sigurinë e banesave dhe ndërtesave. Në hapjen e dyerve dhe instalimin e portave luajnë një rol të rëndësishëm tekniket e dyerve te kësaj lagjeje. Hapja e dyerve të blinduara Dyert e blinduara, ofrojnë siguri më të madhe … Leggi tutto