Teknik dyersh Tirane Selita

Puna e teknikut te dyerve në lagjen Selitë të Tiranës është një aktivitet themelor për të garantuar sigurinë e banesave dhe ndërtesave. Tekniku i dyerve në këtë lagje ofron shërbime cilësore për hapjen e dyerve të blinduara, si dhe mirëmbajtjen dhe montimin e objekteve metalike. Hapja e dyerve të blinduara Dyert e blinduara janë një … Leggi tutto